Team Bornholm - Hillerød Håndbold Klub

Resultat 25 - 26 (15 - 15 )

Med søndagens hjemmekamp imod Hillerød i Nordlandshallen tog Team Bornholms U-19 drenge hul på anden halvdel af håndboldssæsonen. Og det blev en ganske velspillet og underholdende kamp som først fik sin afgørelse i kampens sidste sekunder.
Igennem hele 1. halvleg fulgtes de to hold ad – og der blev spillet en god gang håndbold såvel i angrebet som i forsvaret.

Specielt hjemmeholdets Rasmus Lund Andersen og Anton Kure Rubæk-Nielsen havde tydeligvis fået det rigtige ben ud af sengen og havde fået skruet skudarmen rigtigt på – og tordnede gang på gang igennem Hillerøds forsvar. I den anden ende af banen havde TBH forsvaret lidt vanskeligt ved at stoppe Hillerøds godtskydende bagkæde - men heldigvis havde Team Bornholm en storspillende Arthur Grønbech Andersen i målet som gang på gang diskede op med store redninger.

Efter halvlegsstillingen 15 – 15 fortsatte de 2 hold det tætte parløb – og ved stillingen 25 – 25 og under 1 minut tilbage af kampen var Team Bornholm i boldbesiddelse og havde muligheden for måske at bringe sig afgørende foran. Desværre lykkedes det ikke hjemmeholdet, at få sat den sidste angrebsåbning rigtigt op og der bliver i stedet dømt angrebsfejl. På det efterfølgende angreb lykkedes det i første omgang Team Bornholm forsvaret at afvise Hillerød i at komme til afslutninger, med blot 10 sekunder tilbage lykkedes det alligevel Hillerød at bryde igennem til en 100 % chance som dog ramte stolpen.
Desværre blev den efterfølgende repost samlet op af en helt fri Hillerød spiller – og der var ikke anden udvej for Team Bornholm end at begå straffe. Og desværre formåede Hillerød at score til slutresultatet 25 – 26.

Målscorere:

  • Anton Kure Rubæk-Nielsen: 11
  • Rasmus Lund Andersen: 7
  • Jonas Birch Jensen: 3
  • Mads Frigaard Jensen: 1
  • Silas Mogensen: 1
  • Marco Hvid: 1
  • Emil Holm Jørgensen: 1

Udvisninger: Hillerød 6 x 2 min Team Bornholm 4 x 2 min